Ledige stillinger

PATENTRÅDGIVER

HØIBERG er en af Europas mest respekterede rådgivningsvirksomheder indenfor IPR (Intellectual Property Rights). Vi ønsker at videreudvikle og udbygge vores forretningsområde indenfor det bio­teknologiske og kemiske område, og søger derfor en patentrådgiver til vores kontor i København.

Du har forretningssans og interesse for kommercielle aktiviteter forbundet med udnyttelsen af IP rettigheder. Du har gennemført en uddannelse indenfor kemi, pharma, humanbiologi, medicin, biomedicin, bioteknologi eller lignende.

Enten har du en PhD grad eller også har du opnået tilsvarende erfaring på anden vis. Arbejdet som patentrådgiver stiller store krav til din intellektuelle kapacitet og dine analytiske evner, og der­for er det vigtigt, at du kan dokumentere, at du har gennemført uddannelsen med et godt resultat. Vi lægger vægt på, at du er nysgerrig og interesseret i at arbejde indenfor fagområder, som også ligger udenfor dit speci­ale.

Du forstår at agere efter vore kunders behov og kan kommunikere troværdigt og ligefremt. Dine arbejdsopgaver vil omfatte udarbejdelse og behandling af patentansøgninger og indsigelser, analyse af patenterbarheden af kundernes ideer, vurdering af krænkelse og gyldighed af patenter, strategisk rådgivning om IPR samt bistand ved li­censaftaler, due diligence, retssager, etc.

Du mestrer det engelske sprog og har en flydende pen – både på engelsk og mindst et andet skandinavisk sprog. Da du kommer til at arbejde med svenske kunder også via vores repræsentation i Lund, er kendskab til svensk en fordel. I udviklingen og beskyttelsen af kundernes IPR har du sans for detaljen, mens du samtidig kan bevare og formidle det koordinerende overblik i kundernes patentporteføljer.

Vi ønsker, at du via dine idéer og initiativer får en stor grad af indflydelse på egne arbejds­opgaver og firmaets for­retningsudvikling. Med andre ord søger vi et skarpt hoved med runde kanter.

Hvis du ikke har patenterfaring, skal du i løbet af de første 3-5 år gennemføre et omfattende uddannelsesprogram, som fører frem til titlerne: Euro­pean Patent Attorney (EPA), Certified Danish Patent Agent (CDPA) og Svenskt Auktoriserat Patentombud. En del af undervisningen ligger i arbejdstiden, men du kommer til at bruge en del af din fritid på uddannelse de kommende år.

Vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, attraktive og fleksible ansættelses­forhold samt løn og bonus svarende til dine kvalifikationer og indsats. Vi forventer ansættelse november/december 2017. Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt Peter Holm, Partner og EPA, eller Jens Viktor Nørgaard, Partner og EPA, på telefon (+45) 3332 0337.

Ansøgning sendes via e-mail hurtigst muligt, dog senest fredag den 6. oktober 2017, til job@hoiberg.com mærket ”Patentrådgi­ver” i emnefeltet. Ansøgere kan blive kaldt til samtale løbende. Ansøgningen skal udformes på engelsk, mens samtaler vil foregå på dansk, svensk eller ef­ter ønske på engelsk.

For printvenlig dansk udgave - klik venligst her.

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Hvis du er interesseret i at søge en stilling hos HØIBERG, er vi altid interesserede i at høre fra motiverede kandidater.

Du er derfor velkommen til at sende os din ansøgning vedlagt curriculum vitae til:

HØIBERG
Att.: Human Resources
Adelgade 12
DK-1304 København K
Tlf.: (+45) 33 32 03 37
Fax: (+45) 33 32 03 84
E-mail: job@hoiberg.com