Vacancies

ERFAREN PATENTADMINISTRATORER TIL KØBENHAVN

(This job advertisement is only available in Danish.)

Vi vokser! Derfor søger vi til vores kontor i København en dygtig patentadministrator, som sammen med vores patentrådgivere kan bidrage til en professionel og kommerciel håndtering af vores kunders rettigheder.

HØIBERG er én af Europas førende og mest respekterede rådgivningsvirksomheder inden for immaterielle rettigheder, og vores primære formål er at beskytte vores kunders teknologier og sikre deres kommercielle udvikling.

Som patentadministrator får du en vigtig koordinerende rolle og bidrager til, at vi kommer i mål med vores opgaver til tiden. Dine arbejdsopgaver er afvekslende med fokus på administrativ sagsbehandling af patentansøgninger og korrespondance med kunder, patentmyndigheder og samarbejdspartnere verden over. Du arbejder tæt sammen med vores patentrådgivere og resten af administratorteamet med fokus på at sikre høj kvalitet i vores arbejde, så vores kunder føler sig trygge.

Du er selvstændig, proaktiv og serviceminded og har altid kundens behov i centrum. Du sætter en ære i, at der er styr på detaljerne, men kan samtidig holde det kølige overblik og prioritere dine opgaver i en dagligdag, hvor tingene til tider går stærkt. Du trives med at være ’sidste led’, der samler trådene, men du tænker også ud af boksen og har mod på at udfordre nuværende systemer og arbejdsgange. Da vi primært kommunikerer på engelsk, har du et højt sprogligt niveau og sætter pris på god og korrekt kommunikation.

Du er en erfaren patentadministrator med en uddannelse inden for fx sprog, business eller humaniora. Derudover har du flair og interesse for IT. Måske har du allerede Qualified Intellectual Property Administrator (QIPA) uddannelsen, ellers giver vi dig muligheden for at tage denne.

Hos HØIBERG bliver du en del af et inspirerende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, højt til loftet og attraktive og fleksible ansættelses­forhold. HØIBERG er et udviklingsorienteret firma, hvor vi sætter pris på initiativ og proaktivitet, så der er rig mulighed for at få indflydelse på din egen hverdag ved at deltage i vores forskellige udviklingsprojekter.

Send din ansøgning til job@hoiberg.com mærket ”Patentadministrator” i emnefeltet hurtigst muligt og senest den 25. oktober 2021. Ansøgere kan blive kaldt til samtale løbende. Bemærk, at ansøgningen skal udformes på engelsk, mens samtaler vil foregå på dansk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hanne Simonsen på telefon (+45) 3332 0337.

For printer friendly version - click here.

ARE YOU A EUROPEAN PATENT ATTORNEY ?

Please feel free to contact us on an informal basis if you both have passed the EQE and have a MSc or PhD from a natural science or medical faculty. You must be eloquent in written and oral English communication, be curious and analytical of mind.

We offer a dynamic workplace with very attractive terms of employment.

If you are interested in hearing more about a job at HØIBERG, please contact Pernille Winding Gojkovic (pwg@hoiberg.com +45 3332 0337).

UNSOLICITED APPLICATIONS

We are always interested in hearing from motivated candidates.

Please e-mail your application and CV (curriculum vitae) to:

HØIBERG
Att.: Human Resources
Adelgade 12
DK-1304 Copenhagen K
Denmark
Tel.: (+45) 33 32 03 37
E-mail: job@hoiberg.com

Please find our privacy policy for job applicants here (in Danish).