Marielle Dejligbjerg

Partner, European Patent Attorney, CDPA

Om Marielle Dejligbjerg

Uddannelse
CEIPI Diploma on Patent Litigation
Strasbourg, Frankrig, 2018

European Patent Attorney, 2013

Certificeret Dansk Patent Agent (CDPA), 2010

PhD (Molekylærbiologi)
Københavns Universitet, 2007

Cand. scient. (Humanbiologi)
Københavns Universitet, 2003

Sprog
Dansk
Engelsk

Marielle rådgiver indenfor alle områder af life science, men er specialiseret indenfor sundhed og medicin, lægemidler, molekylærbiologi og bioteknologi.

Hendes kunder omfatter alt lige fra innovative nystartede virksomheder og individuelle forskere, til danske universiteter samt mellemstore virksomheder primært inden for den bioteknologiske og farmaceutiske industri. De er primært fokuserede indenfor lægemidler, små molekyler, proteiner og gener, biomarkører, medicinsk behandling og diagnostik.

Marielle startede hos HØIBERG i 2007 og blev partner i 2014. Hun rådgiver om alle aspekter af patentering, herunder patenterbarhedsvurderinger, udarbejdelse af patentansøgninger og behandling af samme i Europa og resten af verden, indsigelser, freedom-to-operate analyser samt udarbejdelse af IPR strategier og due diligences. 

Marielle har en baggrund indenfor humanbiologi med fokus på patofysiologi, cellebiologi og farmakologi. I 2007 opnåede hun en erhvervs-PhD fra Københavns Universitet, i samarbejde med Rigshospitalet og en mellemstor dansk bioteknologi-virksomhed.

DIVERSE HVERV OG MEDLEMSKABER

  • Medlem, ADIPA (Association of Danish Intellectual Property Attorneys)
  • Medlem, FICPI (Fédération Internationale des Conseils en Propriété Industrielle)
  • Medlem, EPI (European Patent Institute)
  • Underviser på CEIPI Basic Training Kursus