Nadine Eckert-Boulet Bravo

Associate Partner, European Patent Attorney, CDPA

Om Nadine Eckert-Boulet Bravo

Uddannelse
Certificeret Dansk Patent Agent (CDPA), 2019

European Patent Attorney, 2017

PhD (Biokemi)
Danmarks Tekniske Universitet, 2006

MSc (Biokemisk ingeniørvidenskab)
INSA Toulouse, Frankrig, 2001

Sprog
Dansk
Fransk
Engelsk
Tysk

Nadine rådgiver indenfor bioteknologi og medicoteknik, herunder biokemi og metabolic engineering, molekylærbiologi, medicin og lægemidler, fødevarer, biofysik, devices, cleantech og energi.

Hendes kunder omfatter danske og udenlandske virksomheder såvel som danske universiteter. De er primært fokuseret indenfor laboratorieudstyr samt medicinsk udstyr herunder også medicoteknisk udstyr, cleantech og molekylærbiologiske metoder.

Hun startede hos HØIBERG i 2012 og rådgiver om patenter, herunder bl.a. udarbejdelse og behandling af patentansøgninger og indsigelser, patenterbarhedsanalyser og vurdering af krænkelse og gyldighed af patenter.

Nadine har en baggrund som diplomingeniør i biokemi fra INSA Toulouse, Frankrig, i 2001, som uddanner ingeniører med dobbelt ekspertise. Udover traditionelle cellebiologi-orienterede fag som mikrobiologi, metabolic engineering og molekylærbiologi blev fluid dynamik og termodynamik også dækket grundigt.

PhD-graden fik hun tildelt fra DTU i 2006 after at have opnået erfaring i fermentering of bioinformatics. En del af Nadines PhD foregik på Carlsbergs Forskningscenter. Hun arbejdede derefter som post-doc på Københavns Universitet indtil 2012. Hendes forskning var rettet mod DNA repair og aldring, og hun opnåede erfaring i molekylærbiologi, gærgenetik, fluorescensmikroskopi og cancer.

 

DIVERSE HVERV OG MEDLEMSKABER

  • Medlem, ADIPA (Association of Danish Intellectual Property Attorneys
  • Medlem af Arbejdsmiljøudvalget (medarbejderrepræsentant), HØIBERG
  • Medlem, FICPI (Fédération Internationale des Conseils en Propriété Industrielle)