Trine Klemensø

European Patent Attorney, CDPA

Om Trine Klemensø

Uddannelse
European Patent Attorney, 2021

Certificeret Dansk Patent Agent
(CDPA), 2017

PhD (Kemi)
Danmarks Tekniske Universitet, 2006

Cand. scient. (Geologi)
Aarhus Universitet, 2001

Sprog
Dansk
Engelsk

Trine rådgiver inden for kemi, med speciale i krydsfeltet mellem elektrokemi, uorganisk- og organisk kemi, materiale udvikling, porøse materialer og materiale processering og formgivning.

Trine har en baggrund inden for anvendt forskning i bæredygtig energiteknologi, og har primært arbejdet med elektrokemiske enheder som brændselsceller og elektrolyseceller hos DTU Energikonvertering. Trine har herfra specifik erfaring med fremstilling og formgivning af suspensioner af uorganiske-, organiske- og polymere materialer; materiale karakterisering, herunder analyse af mikrostruktur, porøsitet, og mekanisk styrke; samt elektriske- og elektrokemiske test, med fokus på udvikling af elektroder indeholdende nanopartikler.

I forbindelse med forsknings- og udviklingsarbejdet har Trine været involveret i flere samarbejdsprojekter mellem universitet og virksomhed. Hun har en erhvervsPhd inden for brændselsceller opnået i samarbejde med Haldor Topsøe A/S, Topsoe Fuel Cell A/S, Forskningscenter Risø og DTU, og en kandidatgrad fra Aarhus Universitet i geologi.

Trine begyndte som patentrådgiver hos HØIBERG i 2014.

DIVERSE HVERV OG MEDLEMSKABER

  • Associeret medlem, ADIPA (Association of Danish Intellectual Property Attorneys)