Ledige stillinger

PATENTADMINISTRATOR

Vi vokser! Derfor søger vi til vores afdeling i København en dygtig patentadministrator, som sammen med vores patentrådgivere kan bidrage til en driftsikker og kommerciel håndtering af vore kunders rettigheder. HØIBERG er en af Skandinaviens mest respekterede rådgivningsvirksomheder inden for immaterielle rettigheder, og vores primære formål er at beskytte vore kunders teknologier og sikre deres kommercielle udvikling. 

Arbejdsopgaver - Dine arbejdsopgaver er afvekslende med fokus på administrativ sagsbehandling af patenter. Du kommer i nærkontakt med vores digitale sagshåndteringssystem og har respekt for frister. Dine opgaver vil omfatte korrespondance på dansk og engelsk med patentmyndigheder, kunder og samarbejdspartnere verden over. 

Du mestrer derfor det engelske sprog og har en flydende pen. Under administrationen af vores kunders rettigheder har du sans for detaljen, mens du samtidig kan bevare og formidle det koordinerende overblik. Du har fokus på både kundens og HØIBERGs økonomi, og vil deltage i fakturering og udarbejdelse af budgetter. 

Du er selvstændig, proaktiv og serviceminded, og har altid kundens behov i centrum. Gennem dine idéer og initiativer får du indflydelse på dine arbejdsopgaver og dermed på HØIBERGs fremtidige udvikling. Du vil opleve et tæt samarbejde med HØIBERGs øvrige patentadministratorer og patentrådgivere. 

Faglig profil - Du kan være helt grøn i patentmæssig sammenhæng – eller have erfaring. Vi søger den rette person. Hvis du ikke har patenterfaring, skal du i løbet af de første 1-3 år gennemføre et uddannelsesprogram, som fører frem til titlen Qualified Intellectual Property Administrator. Kendetegnende er, at du er struktureret, omhyggelig, serviceorienteret og kan levere til tiden. 

Din baggrund er ikke udslagsgivende. Vi forestiller os f.eks. at din baggrund er akademisk, eller du kan være bankuddannet, revisorelev, eller have en baggrund fra et advokatkontor, for at nævne nogle. 

Du har flair for IT og tal, og du arbejder hjemmevant med MS Office pakken. 

Vi tilbyder - Et inspirerende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, attraktive og fleksible ansættelses­forhold samt løn svarende til dine kvalifikationer. Vi forventer ansættelse fra januar 2018, eller snarest muligt herefter. 

Ansøgning bedes sendt per e-mail til job@hoiberg.com mærket ”Patentadministrator” i emnefeltet hurtigst muligt og senest mandag den 20. november 2017. Ansøgere kan blive kaldt til samtale løbende. Bemærk at ansøgningen skal udformes på engelsk, mens samtaler vil foregå på dansk. 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Marielle Dejligbjerg eller Ina Krarup på telefon (+45) 3332 0337. 

For printvenlig udgave - klik venligst her.

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Hvis du er interesseret i at søge en stilling hos HØIBERG, er vi altid interesserede i at høre fra motiverede kandidater.

Du er derfor velkommen til at sende os din ansøgning vedlagt curriculum vitae til:

HØIBERG
Att.: Human Resources
Adelgade 12
DK-1304 København K
Tlf.: (+45) 33 32 03 37
Fax: (+45) 33 32 03 84
E-mail: job@hoiberg.com