Ledige stillinger

PATENTRÅDGIVER - MEDICINALKEMI

Vi vokser! Vi søger derfor en grøn eller erfaren patentrådgiver til vores kontor i København. Vi leder efter en person med forretningssans og interesse for kommercielle aktiviteter forbundet med udnyttelsen af patentrettigheder til vores Life Science/Chemistry Team.

Du er uddannet som medicinalkemiker eller organisk kemiker suppleret med en PhD eller tilsvarende forskningserfaring med udvikling af lægemidler. Du har en grundlæggende forståelse af drug discovery og SAR og kan give kompetent feedback til lægemiddeludviklere.

HØIBERG er en af Europas førende og mest respekterede rådgivningsvirksomheder inden for immaterielle rettigheder, og vores primære formål er at beskytte vore kunders teknologier og sikre deres kommercielle udvikling.

Arbejdet som patentrådgiver stiller store krav til din intellektuelle kapacitet og dine analytiske evner, og der­for er det vigtigt, at du kan dokumentere, at du har gennemført uddannelsen med et godt resultat. Vi lægger vægt på, at du er nysgerrig og interesseret i også at arbejde indenfor fagområder, som ligger udenfor dit speci­ale.

Du forstår at agere efter kundernes behov og kan kommunikere troværdigt og ligefremt. Dine arbejdsopgaver vil omfatte udarbejdelse og behandling af patentansøgninger og indsigelser, analyse af patenterbarheden af kundernes ideer, vurdering af krænkelse og gyldighed af patenter, generel strategisk rådgivning om IPR samt bistand ved licensaftaler, due diligence, retssager, etc.

Du taler og skriver engelsk og enten dansk eller svensk flydende. Du er grundlæggende videbegærlig og knivskarp analytisk. I udviklingen og beskyttelsen af kundernes IPR har du sans for detaljen, mens du samtidig kan bevare og formidle det koordinerende overblik i kundernes patentporteføljer. Beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder kan være en langtrukken proces, der kræver både lynsnar handling og stor tålmodighed - vi forventer derfor, at du er klar til at forsvare vores kunders rettigheder med næb og kløer.

Hvis du ikke har patenterfaring, skal du i løbet af de første 3-5 år gennemføre et omfattende uddannelses-program, som fører frem til titlerne: Euro­pean Patent Attorney (EPA) og Certified Danish Patent Agent (CDPA). En del af undervisningen ligger i arbejdstiden, men du kommer til at bruge en del af din fritid på uddannelse de kommende år.

Vi tilbyder – En international og fleksibel arbejdsplads med en uformel omgangstone, attraktive ansættelsesforhold samt løn svarende til dine kvalifikationer. Vi forventer ansættelse fra januar 2021.

Ansøgning bedes sendt per e-mail til job@hoiberg.com mærket ”Patentrådgiver Kemi” i emnefeltet hurtigst muligt og senest den 1. november 2020. Ansøgere kan blive kaldt til samtale løbende. Bemærk, at ansøgningen skal udformes på engelsk, mens samtaler vil foregå på dansk (eller på engelsk efter ønske). Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Jens Viktor Nørgaard eller Janni Wandahl Pedersen på telefon (+45) 3332 0337.

For printvenlig version - klik her.

ER DU EUROPEAN PATENT ATTORNEY ?

Du er velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale, hvis du både har bestået EQE’en og har en MSc eller PhD fra et naturvidenskabeligt eller medicinsk fakultet. Du skal kunne engelsk flydende i tale og på skrift, være nysgerrig og analytisk.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med attraktive ansættelsesvilkår.

Hvis du er interesseret i at høre mere om et job hos HØIBERG, kan du kontakte Pernille Winding Gojkovic (pwg@hoiberg.com +45 3332 0337).

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Hvis du gerne vil søge en stilling i HØIBERG, er vi altid interesserede i at høre fra motiverede kandidater. Du er derfor velkommen til at maile en motiveret ansøgning og CV (curriculum vitae) til :

HØIBERG
Att.: Human Resources
Adelgade 12
DK-1304 København K
Tlf.: (+45) 33 32 03 37
Fax: (+45) 33 32 03 84
E-mail: job@hoiberg.com

Vi opbevarer din ansøgning i 9 måneder. Selvom vi har din ansøgning i vores jobbank, beder vi dig venligst maile os din ansøgning og CV, hvis du ser et specifikt jobopslag, som du gerne vil komme i betragtning til.

Du finder vores privatlivspolitik for jobansøgere her.