Ledige stillinger

PATENTRÅDGIVERE

Vi vokser! Derfor søger vi to patentrådgivere til vores kontor i København. Vi søger personer med forretningssans og interesse for kommercielle aktiviteter forbundet med udnyttelsen af patentrettigheder, og med ekspertviden indenfor områderne Teknologi & Software. Vi forventer, at du har kendskab til et eller flere af emnerne fysik, elektronik, mekanik, software, maskin-, proces- og produktionsteknik, robotteknologi, optik, nanoteknologi, bygningskonstruktion, telekom og medtech. 

Vi ser gerne, at mindst en af vores to nye patentrådgivere er med til at betjene vores svenske kunder, både via vores kontor i København og vores repræsentation i Lund.

HØIBERG er en af Europas førende og mest respekterede rådgivningsvirksomheder inden for immaterielle rettigheder, og vores primære formål er at beskytte vore kunders teknologier og sikre deres kommercielle udvikling.

Vi søger en person, som kan bidrage til den fortsatte vækst i værdien af vores kunders immaterielle rettigheder. Du er derfor cand. scient. eller civilingeniør, evt. Ph.D., med brede tekniske kompetencer – men vi hører også gerne fra dig, hvis du er specialist / førende indenfor dit tekniske felt. Forsknings- eller erhvervserfaring er absolut en fordel. Arbejdet som patentrådgiver stiller store krav til din intellektuelle kapacitet og dine analytiske evner, og der­for er det vigtigt, at du kan dokumentere, at du har gennemført uddannelsen med et godt resultat. Vi lægger vægt på, at du er nysgerrig og interesseret i også at arbejde indenfor fagområder, som ligger udenfor dit speci­ale.

Du forstår at agere efter kundernes behov og kan kommunikere troværdigt og ligefremt. Dine arbejdsopgaver vil omfatte udarbejdelse og behandling af patentansøgninger og indsigelser, analyse af patenterbarheden af kundernes ideer, vurdering af krænkelse og gyldighed af patenter, generel strategisk rådgivning om IPR samt bistand ved licensaftaler, due diligence, retssager, etc.

Du mestrer det engelske sprog og har en flydende pen – både på engelsk og dansk. Du er grundlæggende videbegærlig og knivskarp analytisk. I udviklingen og beskyttelsen af kundernes IPR har du sans for detaljen, mens du samtidig kan bevare og formidle det koordinerende overblik i kundernes patentporteføljer. Beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder kan være en langtrukken proces, der kræver både lynsnar handling og stor tålmodighed - vi forventer derfor, at du er klar til at forsvare vores kunders rettigheder med næb og kløer.

Hvis du ikke har patenterfaring, skal du i løbet af de første 3-5 år gennemføre et omfattende uddannelsesprogram, som fører frem til titlerne: Euro­pean Patent Attorney (EPA) og Certified Danish Patent Agent (CDPA). En del af undervisningen ligger i arbejdstiden, men du kommer til at bruge en del af din fritid på uddannelse de kommende år.

Vi tilbyder – En fleksibel arbejdsplads med en uformel omgangstone, attraktive ansættelsesforhold samt løn svarende til dine kvalifikationer. Vi forventer ansættelse fra september/oktober/november 2018.

Ansøgning bedes sendt per e-mail til job@hoiberg.com mærket ”Patentrådgiver” i emnefeltet hurtigst muligt og senest tirsdag den 28. august 2018. Ansøgere kan blive kaldt til samtale løbende. Bemærk, at ansøgningen skal udformes på engelsk, mens samtaler vil foregå på dansk (eller på engelsk efter ønske). Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Borg Gaarde på telefon (+45) 3332 0337

For printvenlig dansk udgave - klik venligst her.

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Hvis du er interesseret i at søge en stilling hos HØIBERG, er vi altid interesserede i at høre fra motiverede kandidater.

Du er derfor velkommen til at sende os din ansøgning vedlagt curriculum vitae til:

HØIBERG
Att.: Human Resources
Adelgade 12
DK-1304 København K
Tlf.: (+45) 33 32 03 37
Fax: (+45) 33 32 03 84
E-mail: job@hoiberg.com

Vi opbevarer din ansøgning i seks måneder. Selvom vi har din ansøgning i vores jobbank, skal du sende en motiveret ansøgning, hvis du ser et specifikt job, som du gerne vil komme i betragtning til.

Du finder vores privatlivspolitik for jobansøgere her.