Ledige stillinger

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Hvis du gerne vil søge en stilling i HØIBERG, er vi altid interesserede i at høre fra motiverede kandidater. Du er derfor velkommen til at maile en motiveret ansøgning og CV til :

HØIBERG
Att.: Human Resources
Adelgade 12
DK-1304 København K
Tlf.: (+45) 33 32 03 37
Fax: (+45) 33 32 03 84
E-mail: job@hoiberg.com

Vi opbevarer din ansøgning i seks måneder.Selvom vi har din ansøgning i vores jobbank, bedes du sende en motiveret ansøgning, hvis du ser et specifikt jobopslag, som du gerne vil komme i betragtning til.

Du finder vores privatlivspolitik for jobansøgere her.

Patentrådgivere

Vi vokser! Vi søger derfor flere patentrådgivere til vores kontorer i København og Århus samt vores repræsentation i Lund. Vi søger personer med forretningssans og interesse for kommercielle aktiviteter forbundet med udnyttelsen af patentrettigheder, og med ekspertviden indenfor områderne 1) Teknologi & Software, eller 2) Life Science & Kemi.

Med betegnelsen Life Science og Kemi forventer vi, at du har gennemført en uddannelse indenfor kemi, farma, humanbiologi, medicin, biomedicin, bioteknologi, levnedsmiddelteknologi eller lignende. Indenfor teknologi & software forventer vi at du har kendskab til et eller flere af emnerne fysik, elektronik, mekanik, software, maskin-, proces- og produktionsteknik, robotteknologi, bygningskonstruktion, telekom og medtech.

Vi ser gerne, at nogle af vores patentrådgivere er med til at betjene vores svenske kunder, både via vores kontor i København og vores repræsentation i Lund.

HØIBERG er en af Europas førende og mest respekterede rådgivningsvirksomheder inden for immaterielle rettigheder, og vores primære formål er at beskytte vore kunders teknologier og sikre deres kommercielle udvikling.

Vi søger personer, som kan bidrage til den fortsatte vækst i værdien af vores kunders immaterielle rettigheder. Du er derfor cand. scient. eller civilingeniør, evt. Ph.D., med brede tekniske kompetencer – men vi hører også gerne fra dig, hvis du er specialist / førende indenfor dit tekniske felt. Forsknings- eller erhvervserfaring er absolut en fordel.

Arbejdet som patentrådgiver stiller store krav til din intellektuelle kapacitet og dine analytiske evner, og der­for er det vigtigt, at du kan dokumentere, at du har gennemført uddannelsen med et godt resultat. Vi lægger vægt på, at du er nysgerrig og interesseret i også at arbejde indenfor fagområder, som ligger udenfor dit speci­ale.

Du forstår at agere efter kundernes behov og kan kommunikere troværdigt og ligefremt. Dine arbejdsopgaver vil omfatte udarbejdelse og behandling af patentansøgninger og indsigelser, analyse af patenterbarheden af kundernes ideer, vurdering af krænkelse og gyldighed af patenter, generel strategisk rådgivning om IPR samt bistand ved licensaftaler, due diligence, retssager, etc.

Du mestrer det engelske sprog og har en flydende pen – både på engelsk og mindst et andet skandinavisk sprog. For profilen, der kommer til at arbejde med svenske kunder via vores repræsentation i Lund, er kendskab til svensk en fordel.Du er grundlæggende videbegærlig og knivskarp analytisk. I udviklingen og beskyttelsen af kundernes IPR har du sans for detaljen, mens du samtidig kan bevare og formidle det koordinerende overblik i kundernes patentporteføljer. Beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder kan være en langtrukken proces, der kræver både lynsnar handling og stor tålmodighed - vi forventer derfor, at du er klar til at forsvare vores kunders rettigheder med næb og kløer.

Hvis du ikke har patenterfaring, skal du i løbet af de første 3-5 år gennemføre et omfattende uddannelsesprogram, som fører frem til titlerne: Euro­pean Patent Attorney (EPA) og Certified Danish Patent Agent (CDPA). En del af undervisningen ligger i arbejdstiden, men du kommer til at bruge en del af din fritid på uddannelse de kommende år. 

Vi tilbyder – En fleksibel arbejdsplads med en uformel omgangstone, attraktive ansættelsesforhold samt løn svarende til dine kvalifikationer. Vi forventer ansættelse fra december 2018/ januar/februar 2019.

Ansøgning bedes sendt per e-mail til job@hoiberg.com mærket ”Patentrådgiver” i emnefeltet hurtigst muligt og senest den 5. november 2018. Ansøgere kan blive kaldt til samtale løbende. Bemærk, at ansøgningen skal udformes på engelsk, mens samtaler vil foregå på dansk (eller på engelsk efter ønske). Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Peter Borg Gaarde vedr. stillingskategori 1) eller Jens Viktor Nørgaard og Jens Raabjerg Olesen vedr. stillingskategori 2) på telefon (+45) 3332 0337.