1 bliver til 2 - HØIBERG får nye direktører

13. april 2015

Efter 20 år i spidsen for HØIBERG takker Susanne Høiberg af som administrerende direktør og giver stafetten videre til Partner og European Patent Attorney Pernille Winding Gojkovic og Partner og HR- og Administrationschef Thérèse Arnskjold pr. 1. april 2015.

Susanne Høiberg forbliver en del af HØIBERG som Senior Partner, men vil nu primært bruge sine kræfter i rollen som rådgiver. For det er udviklingen, hvor en idé fødes og efterfølgende bliver fulgt til dørs, som er hendes store lidenskab. 

Pernille Winding Gojkovic overtager posten som Administrerende Direktør og vil sammen med Thérèse Arnskjold stå i spidsen for HØIBERGs direktion.

Pernille startede hos HØIBERG i 2005 og har været Partner siden 2008. Hun glæder sig nu som administrerende direktør til at arbejde med at videreudvikle selskabets position som et af Nordeuropas førende full-service patent- og varemærkebureauer.

Pernille vil forsat fungere som rådgiver indenfor alle områder af life science, lige fra genetik og molekylærbiologi til lægemidler, diagnostik, medikoteknologi og fødevareteknologi.

Pernille har en baggrund indenfor biologi og molekylærbiologi og afsluttede både sit speciale i genetik og sin PhD i molekylærbiologi og cellebiologi på Københavns Universitet. Pernille er desuden Certificeret Dansk Patent Agent og European Patent Attorney.

Thérèse Arnskjold indgår i direktionen som Direktør med ansvar for HR, facility management, ejendomme og indkøb for selskabets kontorer i København og Aarhus, ligesom hun vil være involveret i arbejdet med selskabets strategi- og forretningsudvikling. Hun er endvidere leder for selskabets administrative team.

Thérèse startede hos HØIBERG i 2003 som HR- & Administrationschef og blev udnævnt til Partner i 2007. Thérèse har tidligere varetaget en række lederstillinger indenfor IT- og mediebranchen, inden karrieren bragte hende videre til HØIBERG.