HØIBERG modtager ros for IPR rådgivning på CBS

5. december 2014

Igen i år coacher et team fra HØIBERG de studerende på BioBusiness & Innovation Platform (BBIP) -studiet på Copenhagen Business School (CBS) omkring udarbejdelse af IPR strategi. Målet er at styrke de studerendes praktiske viden omkring IPR og patentlovgivningen samt at udvikle den bedst mulige forretningsplan.

Studiet munder ud i uddelingen af HØIBERG Prisen, der tildeles holdet bag den bedste forretningsplan blandt de studerende på BBIP studiet på CBS.

Formålet med HØIBERG Prisen er at honorere de studerende, der formår at omsætte en opfindelse indenfor lifescience til en iværksættervirksomhed ved hjælp af en fængende forretningsplan. Der lægges vægt på at forretningsplanen skal vække interesse, være lettilgængelig uanset opfindelses kompleksitetsgrad, være velunderbygget og komme rundt om alle aspekter – både nuværende og fremtidige - af forretningen.

HØIBERG A/S blev stiftet for 19 år siden og holdet bag virksomheden har selv erfaring med at drive en nystartet virksomhed i et konkurrencepræget og meget videnstungt miljø.

Se den fine omtale af HØIBERG på linket nedenfor:
http://bbip.cmail2.com/t/ViewEmail/j/58AAD174D6ABEF51/E06755D68B61ED15D9767B6002735221