HØIBERG og Medicon Valley Alliance afholder IP-seminar hos Mass-BIO i Boston, USA, den 25. oktober 2012

20. september 2012

Pernille Winding Gojkovic, Partner, European Patent Attorney, og Jens Viktor Nørgaard, Partner, European Patent Attorney, afholder i samarbejde med Medicon Valley Alliance (MVA) et IP-seminar hos Massachusetts Biotechnology Council (Mass-BIO) i Boston. 

Titlen for seminaret er Threats & Opportunities in Proceedings before the EPO” og er henvendt til US-attorneys. Mass-BIO er en sammenslutning af mere end 600 bioteknologiske virksomheder, universiteter, akademiske institutioner og andre, der ønsker at fremme banebrydende forskning.

Mass-BIO har skabt et innovativt forum hvor life-science miljøet kan mødes, uddanne offentligheden og de politiske beslutningstagere, samt påvirke den offentlige politik og fremme de økonomiske interesser for de enkelte virksomheder, såvel som sektoren som helhed. MVA er det førende bi-nationale life-science cluster i Europa, der spænder over Øresund Regionen (Øst Danmark og Sydsverige). Det er et af Europas stærkeste life-science clusters, hvor et stort antal af life-science virksomheder og forskningsinstitutioner er placeret inden for et meget lille geografisk område.

Benyt venligst følgende link for yderligere information: http://www.massbio.org/

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale et møde, er du velkommen til at kontakte Jens Viktor Nørgaard, jvn@hoiberg.com eller Pernille Winding Gojkovic,
pwg@hoiberg.com.