HØIBERG Prisen 2014

3. februar 2014

HØIBERG Prisen 2014 gik til holdet bag CerePlexus™ for en flot forretningsplan basereret på ny metode til at behandle Parkinsons sygdom.

HØIBERG Prisen tildeles holdet bag den bedste forretningsplan blandt de studerende på BioBusiness & Innovation Platform (BBIP) studiet på Copenhagen Business School (CBS). Formålet med HØIBERG Prisen er at honorere de studerende, der formår at omsætte en opfindelse indenfor life science til en iværksættervirksomhed via en fængende forretningsplan. Der lægges vægt på at forretningsplanen skal vække interesse, være lettilgængelig uanset opfindelses kompleksitetsgrad, være velunderbygget og komme rundt om alle aspekter – både nuværende og fremtidige - af forretningen.

Dette formåede holdet bag CerePlexus™, og dermed går et stort til lykke med HØIBERG Prisen til: Jannick Larsen, Katrine Maarlev, Nathan Frank, Salim Vagh, Sascha Rørvig og Teresa Gonçalves

HØIBERG A/S blev stiftet for 19 år siden og holdet bag har selv erfaring med at drive en nystartet virksomhed i et konkurrence præget og meget videnstungt miljø.