HØIBERG Prisen 2018

5. februar 2018

HØIBERG Prisen 2018 gik til holdet bag BacMeUpTM for en flot forretningsplan baseret på forebyggelse og behandling af type 2 diabetes via mavens mikroflora. Holdet præsenterede en gennemarbejdet, velunderbygget og realistisk forretningsplan, der samtidigt demonstrerede en god forståelse for den relevante IP strategi.

HØIBERG Prisen tildeles, for 5. gang, holdet bag den bedste forretningsplan blandt de studerende på BioBusiness & Innovation Platform (BBIP) studiet på Copenhagen Business School (CBS). Formålet med HØIBERG Prisen er at honorere de studerende, der formår at omsætte en opfindelse indenfor life science til en iværksættervirksomhed via en fængende forretningsplan. Der lægges vægt på at forretningsplanen skal vække interesse, være lettilgængelig uanset opfindelses kompleksitetsgrad, være velunderbygget og komme rundt om alle aspekter – både nuværende og fremtidige - af forretningen.

Dette formåede holdet bag BacMeUpTM, og dermed går et stort til lykke med HØIBERG Prisen 2018 til: Andrea Backlund, Elina Pörsti, Frederik E. Andersen og Lorenzo Marzi.