Jens Raabjerg Olesen, Partner og European Patent Attorney, fylder 40 år lørdag den 1. marts 2014

26. februar 2014

Danmark skal leve af forskning og udvikling. Det er i hvert fald det, vi konstant hører i medierne fra politikere og erhvervsliv. Men et er ønsket om en virkelighed – noget andet er praksis. Et rigtigt godt eksempel på virkelighedens praksis er Jens Raabjerg Olesen, Partner og European Patent Attorney hos patent- og varemærkebureauet HØIBERG A/S.

Jens Raabjerg Olesen er ekspert i at bringe forskning og udvikling frem mod den virkelighed, alle ønsker. Jens Raabjerg Olesen er European Patent Attorney hos HØIBERG og rådgiver om patentbeskyttelse til danske og internationale universiteter, kommercielle virksomheder, forskningsinstitutioner og interesseorganisationer - især indenfor life science, som omfatter kemi, bioteknologi og medicoteknologi.

Jens Raabjerg Olesen rådgiver bl.a. om forretningspotentialer og om patentbeskyttelse af lægemidler, biomarkører, medicinsk behandling og diagnostik samt husdyrbrug og levnedsmidler.

Jens Raabjerg Olesen har en Ph.d. inden for biokemi og molekylærbiologi fra Aarhus Universitet, og sideløbende har han læst HD i organisation og ledelse.

Så når man taler om behovet for, at Danmark skal leve af forskning og udvikling, så kommer man ikke uden om at tale om eksperter som Jens Raabjerg Olesen, der helt konkret gør dansk forskning og udvikling inden for bl.a. molekylærbiologi, bioteknologi og medicoteknologi klar til industrien, ved at sørge for relevant rådgivning og patentbeskyttelse under hele forløbet.

Da Jens Raabjerg Olesen arbejder på tværs af universiteter, produktions-virksomheder og forskningsinstitutioner, så samles der hos Jens Raabjerg Olesen en helt unik ekspertviden og forretningsforståelse, som gør hans rådgivning helt essentiel for en kommerciel succes.

Jens Raabjerg Olesen bliver 40 år den 1. marts og har været hos HØIBERG siden 2006. Jens Raabjerg Olesen arbejder med generel og strategisk rådgivning om patentbeskyttelse, licensering og salg af immaterielle rettigheder fra HØIBERG’s kontor i Aarhus, hvor han også bor sammen med sin kone og parrets 2 børn.