Mød Martin Wenckens fra Bee-Patch i Go’morgen Danmark på TV2

1. november 2013

Martin Wenckens blev Danmarkskendt, da statsminister Helle Thorning-Schmidt nævnte ham i sin åbningstale tidligere på året. Han har opfundet et nyt plaster, hvor sukker er indbygget i selve plasteret. Han fik ideen fra programmet ”Dus med dyrene”, hvor Poul Thomsen lod sig stikke af en hveps, og derefter trak giften ud ved at sætte en sukkerknald på stikket. Plasteret kalder han ”Bee-Patch”.

Da plasteret er nemt at kopiere, vidste Martin allerede fra starten af, at han var nødt til at få sit plaster beskyttet, for at undgå at kopister ville udnytte hans ide. Martin vidste, at det ville blive hårdt at starte egen virksomhed, men han havde ikke regnet med, at han skulle bruge så mange penge og så meget tid på at få sit nye plaster patenteret.

Martin er tilhænger af indførelsen af den nye europæiske patentdomstol, fordi han mener, at det nye system vil gavne andre små opstartsvirksomheder, som vil kunne spare en masse tid og penge på patentering.
Martin har været kunde hos HØIBERG siden foråret 2008, og HØIBERG har hjulpet ham med at få Bee-Patch-plasteret patenteret i Danmark, England, Tyskland, Frankrig og USA.

Se Martin Wenckens i 'Go'morgen Danmark', TV2 søndag den 3. november 2013 kl. 10.00 til en spændende snak om patent og Bee-Patch.