Peter Borg Gaarde, Partner og European Patent Attorney, fylder 40 år fredag den 30. august 2013

29. august 2013

En beskeden, målrettet og viljestærk verdensmester…   Det er kvaliteter, som kendetegner Peter Borg Gaarde, European Patent Attorney og nyudnævnt partner hos HØIBERG A/S, som fylder 40 år fredag den 30. august 2013.

Peter Borg Gaarde finansierede sit studie i fysik og matematik på Københavns Universitet gennem hårdt arbejde som cykelbud i og omkring København. Peter Borg Gaarde kan endda kalde sig vaskeægte verdensmester for cykelbude, en titel han vandt i 1998 i Washington DC - og en titel han i øvrigt deler med sin kone, som vandt samme verdensmesterskab for kvinder i 1999.

Efter endt studie tilbragte Peter Borg Gaarde de første 7 år i en stor international telecom-virksomhed med udvikling og produktion af optiske fibre, uden dog at lægge cyklingen på hylden, idet arbejdet blev kombineret med en succesrig karriere som elitecykelrytter med adskillige sejre i Danmark og udlandet til følge.
I 2007 startede han hos HØIBERG, som ønskede at styrke deres kompetencer inden for den mekaniske del af patentbranchen. Peter arbejder i dag i et stærkt team hos HØIBERG med direkte fokus på patenter inden for den tekniske/mekaniske del af industrien.

HØIBERG er markedsledende på patent- og varemærkerådgivning og er et full-service patentbureau.    Peter Borg Gaardes rådgivningsteam arbejder både fra kontoret i København og fra kontoret i Aarhus, og hans team hjælper danske, europæiske og amerikanske kunder med udarbejdelse af patenter, rådgivning og rettighedsbeskyttelse.

Peter Borg Gaarde har haft travlt på alle områder i livet de sidste par år og har med vilje og målrettethed formået at holde fokus på karrieren som patentrådgiver og partner i HØIBERG, men også på de nære ting i livet som familien i lejligheden på Frederiksberg, der består af kone og to piger på 3 og 7 år. Cyklen bliver i disse år mest luftet i selskab med børnene, der nu bliver skolet i den københavnske trafik af to erfarne cykelbude.