Thérèse Arnskjold fylder 50 år

24. november 2014

50 Thérèse Arnskjold, Head of Human Ressources & Administration og partner i patent- og varemærkebureauet HØIBERG A/S, fylder 50 år mandag den 24. november 2014. Hun er teamleder og ansvarlig for HR, facility management, ejendomme og indkøb og en lang række andre administrative områder for selskabets kontorer i København og Aarhus, ligesom hun er involveret i selskabets brand og marketing.

Thérèse er nysproglig student fra Viborg Katedralskole, erhvervssproglig korrespondent i engelsk og fransk fra Copenhagen Business School og studerede en årrække på polit.-studiet på Københavns Universitet, som efterfølgende blev suppleret med studier i virksomhedsøkonomi samt en MA i Human Ressources.

Thérèse har sideløbende med sine studier arbejdet for blandt andet Rambøll, Øllgaard Rådgivende Ingeniører og Det Europæiske Miljøagentur.

Efter studierne bragte karrieren hende videre til mediebureauet Initiative Universal Media/IUM (tidl. PMI) fra 1995, i 2001 til webbureauet Araneum , og videre til HØIBERG i 2003, hvor hun blev partner i 2007.