Tillykke med titlerne til vores 3 nye European Patent Attorneys

25. juli 2012

Vores dygtige rådgivere Jens Raabjerg Olesen, Pernille Winding Gojkovic og Peter Borg Gaarde har bestået den krævende European Qualifying Examination 2012 (EQE), der giver autorisation som European Patent Attorney (EPA). Med autorisationen følger retten til at repræsentere klienter ved den Europæiske Patentmyndighed (EPO).

Jens Raabjerg Olesen
har en baggrund indenfor biokemi og molekylærbiologi fra Aarhus Universitet, hvor han erhvervede en PhD-grad i 2005. Herefter fortsatte han sine studier i transskription og RNA metabolisme som post doc. Sideløbende har Jens læst HD på Aarhus Business School, Aarhus Universitet, hvor han i 2008 opnåede en HD i organisation. Jens kom til HØIBERG i 2006 og rådgiver indenfor alle områder af life science, især molekylærbiologi, bioteknologi og medicoteknologi. Jens er endvidere Certificeret Dansk Patentagent (CDPA).

Pernille Winding Gojkovic
har en baggrund indenfor biologi og molekylærbiologi fra Københavns Universitet, hvorfra hun har erhvervet både sin kandidatgrad og PhD-grad. Pernille er partner og som patentrådgiver rådgiver hun om beskyttelse og håndhævelse af immaterielle rettigheder - hovedsageligt indenfor de biologiske og medicinske videnskaber. Hun kom til HØIBERG i 2005 og repræsenterer kunder, der arbejder indenfor områderne bioteknologi, farmaci, lægemiddeludvikling, medicoteknik og kosttilskud.  Pernille er endvidere Certificeret Dansk Patentagent (CDPA).

Peter Borg Gaarde
kom til HØIBERG i 2007 med en baggrund indenfor fysik og matematik og elite-cykling. Han har blandt andet specialiseret sig indenfor patentering af software, medicoteknik, telekom- og procesteknologi. Peter har tidligere arbejdet 7 år med produktudvikling (indenfor fiberoptik) i telekom-branchen. Peter dimitterede i 2000 med en afhandling om røntgenspredning med eksperimentelt arbejde på synkrotronfaciliteter i Hamburg og Grenoble. Peter er endvidere Certificeret Dansk Patentagent (CDPA).