Webinar series: HØIBERG Patent School

27. november 2020

Webinar series: HØIBERG Patent School

Emnet for den første session af den nyligt lancerede webinarserie “HØIBERG Patent School“ var Patenting 101. Webinaret henvendte sig til alle som ønskede at lære mere om patenter, om hvordan man skal læse et patentskrift og om selve patenteringsprocessen. Webinaret var modereret af Patentrådgiver Vibeke Bay og præsenteret af Partner Jens Viktor Nørgaard og Patentrådgiver Charlotta Dahlborg.

Vi er glade for den store interesse der har været for vores første webinar og sætter stor pris på alle deltagernes spørgsmål i slutningen af webinaret. I disse mærkelige tider hvor det er svært at mødes og diskutere, er vi overbeviste om, at ”HØIBERG Patent School” kan være en måde at mødes og lære nyt på.

Den næste “HØIBERG Patent School” afholdes den 20. januar 2021, hvor emnet er Patentability: Novelty and Inventive step. Hvis du ikke ønsker at gå glip af dette webinar, så følg os på LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Hvis du gik glip af den første session i webinarserien, så benyt dig endelig af muligheden for at se en optagelse af webinaret Patenting 101.