Lediga tjänster

ERFAREN PATENTADMINISTRATORER TIL KØBENHAVN

(Denna text är endast tillgänglig på danska)

Vi vokser! Derfor søger vi til vores kontor i København en dygtig patentadministrator, som sammen med vores patentrådgivere kan bidrage til en professionel og kommerciel håndtering af vores kunders rettigheder.

HØIBERG er én af Europas førende og mest respekterede rådgivningsvirksomheder inden for immaterielle rettigheder, og vores primære formål er at beskytte vores kunders teknologier og sikre deres kommercielle udvikling.

Som patentadministrator får du en vigtig koordinerende rolle og bidrager til, at vi kommer i mål med vores opgaver til tiden. Dine arbejdsopgaver er afvekslende med fokus på administrativ sagsbehandling af patentansøgninger og korrespondance med kunder, patentmyndigheder og samarbejdspartnere verden over. Du arbejder tæt sammen med vores patentrådgivere og resten af administratorteamet med fokus på at sikre høj kvalitet i vores arbejde, så vores kunder føler sig trygge.

Du er selvstændig, proaktiv og serviceminded og har altid kundens behov i centrum. Du sætter en ære i, at der er styr på detaljerne, men kan samtidig holde det kølige overblik og prioritere dine opgaver i en dagligdag, hvor tingene til tider går stærkt. Du trives med at være ’sidste led’, der samler trådene, men du tænker også ud af boksen og har mod på at udfordre nuværende systemer og arbejdsgange. Da vi primært kommunikerer på engelsk, har du et højt sprogligt niveau og sætter pris på god og korrekt kommunikation.

Du er en erfaren patentadministrator med en uddannelse inden for fx sprog, business eller humaniora. Derudover har du flair og interesse for IT. Måske har du allerede Qualified Intellectual Property Administrator (QIPA) uddannelsen, ellers giver vi dig muligheden for at tage denne.

Hos HØIBERG bliver du en del af et inspirerende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, højt til loftet og attraktive og fleksible ansættelses­forhold. HØIBERG er et udviklingsorienteret firma, hvor vi sætter pris på initiativ og proaktivitet, så der er rig mulighed for at få indflydelse på din egen hverdag ved at deltage i vores forskellige udviklingsprojekter.

Send din ansøgning til job@hoiberg.com mærket ”Patentadministrator” i emnefeltet hurtigst muligt og senest den 25. oktober 2021. Ansøgere kan blive kaldt til samtale løbende. Bemærk, at ansøgningen skal udformes på engelsk, mens samtaler vil foregå på dansk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hanne Simonsen på telefon (+45) 3332 0337.

För tryckbar version - klicka här

ÄR DU EUROPEAN PATENT ATTORNEY?

Du är välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om du både har klarat EQE´n och har en MSc eller PhD från en naturvetenskaplig eller medicinsk fakultet. Du ska vara flytande i engelska, både i tal och skrift, vara nyfiken och analytisk.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med attraktiva arbetsvillkor.

Om du är intresserad av att få veta mer om ett jobb hos HØIBERG, vänligen kontakta Pernille Winding Gojkovic (pwg@hoiberg.com +45 3332 0337).

 

SPONTANANSÖKNINGAR

Vi är alltid intresserade av att höra ifrån motiverande kandidater. Du är därför välkommen att maila in din ansökan och CV (curriculum vitae) till:

HØIBERG
Att: Human Resources
Adelgade 12
DK-1304 Köpenhamn K
Tlf.: (+45) 33 32 03 37
E-mail: job@hoiberg.com

Du hittar vår integritetspolicy för arbetssökande här (på danska).