Foredrag og undervisning

Med et skræddersyet foredrag eller uddannelsesforløb kan I sikre at jeres organisation den nødvendige og opdaterede viden om beskyttelse af jeres immaterielle værdier.

Har jeres organisation brug for mere viden om hvordan I beskytter jeres immaterielle værdier?

Har jeres medarbejdere brug for generel introduktion eller opdatering om patentering eller design/varemærkebeskyttelse?

HØIBERG tilbyder foredrag og undervisning som nøjagtigt matcher jeres behov. 

Vi tilbyder foredrag og undervisning som nøjagtigt matcher jeres behov, og tager udgangspunkt i de problemstillinger, som er relevante for jeres organisation. Eksempler på temaer som vi har formidlet gennem foredrag og workshops er:

  • Hvad er et patent og hvad kan du patentere?
  • Patentstrategi – hvornår og hvordan skal man indlevere sin ansøgning?
  • Kvalitet i patentering – hvordan sikrer I at jeres ansøgning er solid og giver tilstrækkelig beskyttelse af jeres opfindelser?
  • Patentering og forretningsplan – hvordan kan I sikre at jeres patentstrategi understøtter den overordnede forretningsplan?
  • Økonomistyring ved patentering – hvilke udgifter er knyttet til patentering og hvordan kan du optimere og minimere disse udgifter? Hvordan budgetteres udgifter til patentering?
  • Patentering for forskere og udviklere – hvad skal forskere og udviklingsteams være opmærksomme på og hvordan kan de bidrage til organisationens IPR strategi?
  • Hvem er opfinder? Hvem har bidraget til udviklingen af en opfindelse og hvornår er dette bidrag tilstrækkeligt til at blive registreret som opfinder?
  • Designbeskyttelse – Hvordan beskyttes unikke designs?

Vores rådgivere har stor erfaring med undervisning og foredrag for såvel lægfolk som fagfolk. Vi deltager aktivt i uddannelse af danske patentagenter hos Dansk Institut for Immaterialretsuddannelse (DIFI) og hos det internationale Centre d'Études Internationales de la Propriété Intellectuelle (CEIPI), som uddanner europæiske patentagenter.

Vi holder også talrige foredrag i forskellige danske og internationale faglige fora og underviser blandt andet i det europæiske patentsystem blandt internationale kolleger i Europa, USA og Asien. Vi underviser på danske universiteter og interesseorganisationer, og giver faglig sparring til studerende igennem workshops.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Relevante produkter"Foredrag og undervisning"

Vores ydelser sælges ofte som pakker, der spænder over en række fagområder. Vælg en pakke nedenfor og læs mere om det typiske forløb ...