Health check

IP rettigheder varer længe - ofte meget længere end de fleste forretningsstrategier. Derfor giver det mening, periodisk og systematisk at vurdere, om IP porteføljen fortsat støtter op om forretningstrategien, eller om dele af porteføljen er blevet forældet.

Har I de patenter, som I har brug for? – hverken for få eller for mange?

Vores health check har til formål at beskrive, hvordan jeres portefølje dækker jeres kommercielle marked, og samtidig kommenterer vi på eventuelle fordele ved ændring af portefølje og vurderer porteføljens økonomi i forhold til dens relevans.

Et health check er blandt andet meget relevant inden porteføljen skal gennemgå en due diligence for at spore eventuelle mangler.

Rapport

Resultatet præsenteres især grafisk, således at I opnår et hurtigt overblik over jeres portefølje.

Porteføljens beskyttelsesomfang

Her vurderer vi, hvilke patenter, der dækker hvilke kommercielle aktiviteter, og kommenterer samtidig på om porteføljen med fordel kan styrkes eller minimeres.

Porteføljens løbetid

For hver patentfamilie præsenterer vi grafisk dens løbetid, hvilket giver et godt overblik over, hvornår markedet åbnes for konkurrenterne.

Geografisk omfang

Endvidere præsenterer vi grafisk den geografiske beskyttelse for jeres patentfamilier og giver dermed et godt udgangspunkt for at vurdere, hvilke markeder der er åbne for konkurrenterne.

Økonomi

Vi supplerer med at angive den forventede resterende økonomi for hver patentfamilie for at give jer et godt grundlag til at vurdere porteføljens værdi i forhold til de kommercielle aktiviteter.

Kontakt

Kontakt en af vores rådgivere for at få et health check for jeres virksomhed.

Relevante produkter"Health check"

Vores ydelser sælges ofte som pakker, der spænder over en række fagområder. Vælg en pakke nedenfor og læs mere om det typiske forløb ...